Looking For Anything Specific?

Mersin Orman Yangını / Mersin'de orman yangını - Haberler 3. Sayfa - Mersin'in aydıncık ilçesinde çıkan orman yangını devam ederken, ekiplerin müdahalesi devam ediyor.

Mersin Orman Yangını / Mersin'de orman yangını - Haberler 3. Sayfa - Mersin'in aydıncık ilçesinde çıkan orman yangını devam ederken, ekiplerin müdahalesi devam ediyor.. Mersin'de pembecik mahallesi'ndeki kızılçam ormanında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. 16 hours ago · mersin'de dün akşam çıkan orman yangınları devam ederken silifke ilçesine bağlı yapal köyü boşaltıldı.işıklı köyünde sabah saatlerinde çıkan orman yangını ise yerleşim. Jul 28, 2021 · i̇hbar üzerine bölgeye yönlendirilen söndürme helikopteriyle havadan, arazöz, iş makineleri ve orman işçileriyle de karadan yangına müdahale ediliyor. 2 yangına da ekiplerin hem karadan hem de havadan müdahalesi sürüyor. Edinilen bilgiye göre, mersin'in aydıncık ve gülnar ilçeleri arasındaki ormanlık alanda öğlen saatlerinde yangın çıktı.

Edinilen bilgiye göre, mersin'in aydıncık ve gülnar ilçeleri arasındaki ormanlık alanda öğlen saatlerinde yangın çıktı. Jul 29, 2021 · mersin aydıncık'taki orman yangını sürüyor. Yangını söndürme çalışmaları sürüyor.haberin tamamı için: Aydıncık ile gülnar ilçesi arasında yer alan pembecik mahallesi'ndeki kızılçam ormanında dün çıkan yangını söndürmek için bölgeye gönderilen ekipler, sabah saatlerine. 18 hours ago · mersin'in bozyazı ilçesindeki orman yangını kontrol altına alındı, aydıncık ilçesindeki yangına havadan ve karadan müdahaleye devam ediliyor.

Mersin'de orman yangını
Mersin'de orman yangını from media-cdn.t24.com.tr
1 day ago · mersin'in aydıncık ilçesinin ardından bozyazı'da da orman yangını başladı. Jul 17, 2021 · mersin'de bulunan aydınlık ilçesinde orman yangını çıktı. Mersin'in aydıncık ilçesinde çıkan orman yangını devam ederken, bozyazı ilçesindeki yangınının ise kontrol altına alındığı bildirildi. 16 hours ago · mersin'de dün akşam çıkan orman yangınları devam ederken silifke ilçesine bağlı yapal köyü boşaltıldı.işıklı köyünde sabah saatlerinde çıkan orman yangını ise yerleşim. Yangını söndürme çalışmaları sürüyor.haberin tamamı için: Yangına karadan ve havadan müdahale edildiği öğrenildi. Mersin'in aydıncık ilçesinde çıkan orman yangını devam ederken, ekiplerin müdahalesi devam ediyor. 18 hours ago · mersin'in bozyazı ilçesindeki orman yangını kontrol altına alındı, aydıncık ilçesindeki yangına havadan ve karadan müdahaleye devam ediliyor.

Jul 29, 2021 · mersin aydıncık'taki orman yangını sürüyor.

Jul 17, 2021 · mersin'de bulunan aydınlık ilçesinde orman yangını çıktı. 16 hours ago · mersin'de dün akşam çıkan orman yangınları devam ederken silifke ilçesine bağlı yapal köyü boşaltıldı.işıklı köyünde sabah saatlerinde çıkan orman yangını ise yerleşim. Aydıncık ile gülnar ilçesi arasında yer alan pembecik mahallesi'ndeki kızılçam ormanında dün çıkan yangını söndürmek için bölgeye gönderilen ekipler, sabah saatlerine. Mersin'de pembecik mahallesi'ndeki kızılçam ormanında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Aydıncık ilçesinde perşembe günü çıkan yangın sabah saatlerinde olmasına rağmen 3'üncü gününde bile söndürme çalışmaları devam etmekte. Mersin'in aydıncık ilçesinde çıkan orman yangını devam ederken, ekiplerin müdahalesi devam ediyor. Edinilen bilgiye göre, mersin'in aydıncık ve gülnar ilçeleri arasındaki ormanlık alanda öğlen saatlerinde yangın çıktı. Jul 28, 2021 · i̇hbar üzerine bölgeye yönlendirilen söndürme helikopteriyle havadan, arazöz, iş makineleri ve orman işçileriyle de karadan yangına müdahale ediliyor. Yangına karadan ve havadan müdahale edildiği öğrenildi. Mersin'in aydıncık ilçesinde çıkan orman yangını devam ederken, bozyazı ilçesindeki yangınının ise kontrol altına alındığı bildirildi. 18 hours ago · mersin'in bozyazı ilçesindeki orman yangını kontrol altına alındı, aydıncık ilçesindeki yangına havadan ve karadan müdahaleye devam ediliyor. 2 yangına da ekiplerin hem karadan hem de havadan müdahalesi sürüyor. Yangın dolayısıyla bölgede yoğun bir duman bulutu oluşurke.

Yangına karadan ve havadan müdahale edildiği öğrenildi. Jul 17, 2021 · mersin'de bulunan aydınlık ilçesinde orman yangını çıktı. Mersin'in aydıncık ilçesinde çıkan orman yangını devam ederken, bozyazı ilçesindeki yangınının ise kontrol altına alındığı bildirildi. Jul 29, 2021 · mersin aydıncık'taki orman yangını ikinci gününde (7)5 mahallede evler boşaltildimersin'in silifke ilçesinde çıkan orman yangını, poyrazın da etkisiyle gece saatlerinde de devam ediyor. Aydıncık ilçesinde perşembe günü çıkan yangın sabah saatlerinde olmasına rağmen 3'üncü gününde bile söndürme çalışmaları devam etmekte.

Mersin'de Orman Yangını - Son Dakika
Mersin'de Orman Yangını - Son Dakika from foto.sondakika.com
Mersin'in aydıncık ilçesinde çıkan orman yangını devam ederken, bozyazı ilçesindeki yangınının ise kontrol altına alındığı bildirildi. Jul 17, 2021 · mersin'de bulunan aydınlık ilçesinde orman yangını çıktı. 1 day ago · mersin'in aydıncık ilçesinin ardından bozyazı'da da orman yangını başladı. Aydıncık ile gülnar ilçesi arasında yer alan pembecik mahallesi'ndeki kızılçam ormanında dün çıkan yangını söndürmek için bölgeye gönderilen ekipler, sabah saatlerine. 18 hours ago · mersin'in bozyazı ilçesindeki orman yangını kontrol altına alındı, aydıncık ilçesindeki yangına havadan ve karadan müdahaleye devam ediliyor. Aydıncık ilçesinde perşembe günü çıkan yangın sabah saatlerinde olmasına rağmen 3'üncü gününde bile söndürme çalışmaları devam etmekte. Yangın dolayısıyla bölgede yoğun bir duman bulutu oluşurke. Jul 29, 2021 · mersin aydıncık'taki orman yangını sürüyor.

Mersin'de pembecik mahallesi'ndeki kızılçam ormanında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Jul 29, 2021 · mersin aydıncık'taki orman yangını sürüyor. Aydıncık ilçesinde perşembe günü çıkan yangın sabah saatlerinde olmasına rağmen 3'üncü gününde bile söndürme çalışmaları devam etmekte. Jul 28, 2021 · i̇hbar üzerine bölgeye yönlendirilen söndürme helikopteriyle havadan, arazöz, iş makineleri ve orman işçileriyle de karadan yangına müdahale ediliyor. Edinilen bilgiye göre, mersin'in aydıncık ve gülnar ilçeleri arasındaki ormanlık alanda öğlen saatlerinde yangın çıktı. Jul 29, 2021 · mersin aydıncık'taki orman yangını ikinci gününde (7)5 mahallede evler boşaltildimersin'in silifke ilçesinde çıkan orman yangını, poyrazın da etkisiyle gece saatlerinde de devam ediyor. 1 day ago · mersin'in aydıncık ilçesinin ardından bozyazı'da da orman yangını başladı. Jul 17, 2021 · mersin'de bulunan aydınlık ilçesinde orman yangını çıktı. Mersin'in aydıncık ilçesinde çıkan orman yangını devam ederken, bozyazı ilçesindeki yangınının ise kontrol altına alındığı bildirildi. 16 hours ago · mersin'de dün akşam çıkan orman yangınları devam ederken silifke ilçesine bağlı yapal köyü boşaltıldı.işıklı köyünde sabah saatlerinde çıkan orman yangını ise yerleşim. Yangın dolayısıyla bölgede yoğun bir duman bulutu oluşurke. 2 yangına da ekiplerin hem karadan hem de havadan müdahalesi sürüyor. Yangını söndürme çalışmaları sürüyor.haberin tamamı için: Mersin'de pembecik mahallesi'ndeki kızılçam ormanında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Edinilen bilgiye göre, mersin'in aydıncık ve gülnar ilçeleri arasındaki ormanlık alanda öğlen saatlerinde yangın çıktı. Aydıncık ilçesinde perşembe günü çıkan yangın sabah saatlerinde olmasına rağmen 3'üncü gününde bile söndürme çalışmaları devam etmekte. Yangına karadan ve havadan müdahale edildiği öğrenildi. 18 hours ago · mersin'in bozyazı ilçesindeki orman yangını kontrol altına alındı, aydıncık ilçesindeki yangına havadan ve karadan müdahaleye devam ediliyor. Aydıncık ile gülnar ilçesi arasında yer alan pembecik mahallesi'ndeki kızılçam ormanında dün çıkan yangını söndürmek için bölgeye gönderilen ekipler, sabah saatlerine.

Mersin'de orman yangını: Vatandaşları kurtarmak için ...
Mersin'de orman yangını: Vatandaşları kurtarmak için ... from trthaberstatic.cdn.wp.trt.com.tr
Yangın dolayısıyla bölgede yoğun bir duman bulutu oluşurke. Mersin'in aydıncık ilçesinde çıkan orman yangını devam ederken, ekiplerin müdahalesi devam ediyor. Jul 29, 2021 · mersin aydıncık'taki orman yangını sürüyor. Jul 17, 2021 · mersin'de bulunan aydınlık ilçesinde orman yangını çıktı. Edinilen bilgiye göre, mersin'in aydıncık ve gülnar ilçeleri arasındaki ormanlık alanda öğlen saatlerinde yangın çıktı. Aydıncık ile gülnar ilçesi arasında yer alan pembecik mahallesi'ndeki kızılçam ormanında dün çıkan yangını söndürmek için bölgeye gönderilen ekipler, sabah saatlerine. 1 day ago · mersin'in aydıncık ilçesinin ardından bozyazı'da da orman yangını başladı. Jul 28, 2021 · i̇hbar üzerine bölgeye yönlendirilen söndürme helikopteriyle havadan, arazöz, iş makineleri ve orman işçileriyle de karadan yangına müdahale ediliyor.

Jul 29, 2021 · mersin aydıncık'taki orman yangını ikinci gününde (7)5 mahallede evler boşaltildimersin'in silifke ilçesinde çıkan orman yangını, poyrazın da etkisiyle gece saatlerinde de devam ediyor.

Mersin'in aydıncık ilçesinde çıkan orman yangını devam ederken, bozyazı ilçesindeki yangınının ise kontrol altına alındığı bildirildi. Yangını söndürme çalışmaları sürüyor.haberin tamamı için: Yangına karadan ve havadan müdahale edildiği öğrenildi. Jul 17, 2021 · mersin'de bulunan aydınlık ilçesinde orman yangını çıktı. Mersin'de pembecik mahallesi'ndeki kızılçam ormanında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Jul 29, 2021 · mersin aydıncık'taki orman yangını sürüyor. Jul 29, 2021 · mersin aydıncık'taki orman yangını ikinci gününde (7)5 mahallede evler boşaltildimersin'in silifke ilçesinde çıkan orman yangını, poyrazın da etkisiyle gece saatlerinde de devam ediyor. Aydıncık ile gülnar ilçesi arasında yer alan pembecik mahallesi'ndeki kızılçam ormanında dün çıkan yangını söndürmek için bölgeye gönderilen ekipler, sabah saatlerine. Yangın dolayısıyla bölgede yoğun bir duman bulutu oluşurke. Aydıncık ilçesinde perşembe günü çıkan yangın sabah saatlerinde olmasına rağmen 3'üncü gününde bile söndürme çalışmaları devam etmekte. 18 hours ago · mersin'in bozyazı ilçesindeki orman yangını kontrol altına alındı, aydıncık ilçesindeki yangına havadan ve karadan müdahaleye devam ediliyor. 1 day ago · mersin'in aydıncık ilçesinin ardından bozyazı'da da orman yangını başladı. Jul 28, 2021 · i̇hbar üzerine bölgeye yönlendirilen söndürme helikopteriyle havadan, arazöz, iş makineleri ve orman işçileriyle de karadan yangına müdahale ediliyor.

Yangını söndürme çalışmaları sürüyorhaberin tamamı için: mersin yangın. Jul 29, 2021 · mersin aydıncık'taki orman yangını ikinci gününde (7)5 mahallede evler boşaltildimersin'in silifke ilçesinde çıkan orman yangını, poyrazın da etkisiyle gece saatlerinde de devam ediyor.

Posting Komentar

0 Komentar